450գր սիսեռ (նաև հայտնի է որպես գարբանզո)
Երեք հատ կտրատած կանաչ սոխ
1/2 հյութ կիտրոնի
1/2 փունջ կտրատած մաղադանոս
2 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ
Աղ և պղպեղ` ըստ ճաշակի
1/4 թեյի գդալ կարմիր պղպեղ
Պարզաջրել, չորացնել և դատարկել սիսեռը, ավելացնել մաղադանոս և սոխ, կարմիր պղպեղ, համեմել աղով և պղպեղով` ըստ ճաշակի: Ճզմել կիտրոնի հյութ, ավելացնել ձեթ:
Խառնել և մատուցել սառը վիճակում:
Ավելացնել մանրացված սխտոր առավել համեմելու համար: